امروز : سه شنبه , 8 مهر 1399

آموزش تصویری حذف اکانت فیس بوک Delete Account Facebook

چگونه اکانت فیسبوک خود را حذف کنیم ؟

 

حذف اکانت فیس بوک

همانطور که می دانید فیسبوک یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین شبکه های اجتماعی است که در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و هم اکنون با داشتن بیش از ۱ میلیار کاربر پر جمعیت ترین شبکه ارتباطی دنیا می باشد. حتی با وجود تحریم در ورود به این شبکه برای کاربران ایرانی، فیسبوک همواره در کشور عزیزمان طرفداران بسیاری داشته است. اما گاهی لازم است به هر دلیلی برای مدتی کوتاه و یا به صورت دائمی اکانت و حساب کاربری غیرفعال و حذف شود. امروز سایت موب فور یو آموزش حذف اکانت فیس بوک را در یک پست جامع و کاملا تصویری برای شما دوستان عزیز قرار داده است که امیدواریم مورد توجه شما واقع گردد.

آموزش حذف اکانت فیس بوک :

 

۱ – ابتدا وارد اکانت فیسبوک خود شوید و سپس به لینک زیر مراجعه کنید.

https://www.facebook.com/help/delete_account

صفحه ای مانند تصویر زیر برای شما باز می شود.

روی گزینه Delete My Account کلیک کنید.

 

facebook-a1

 

۲- اکنون صفحه ای برای شما باز می شود که برای تایید نهایی حذف اکانت می باشد.چندی پیش برای تایید، فیسبوک یک کد امنیتی برای شما نمایش می داد اما روشی که جدیدا استفاده می شود به این صورت است که شما باید با توجه به سوال پرسیده شده در بالای تصاویر عکس های مناسب را انتخاب کنید.مثلا در تستی که ما انجام دادیم مطابق شکل فیسبوک خواست که “تصاویری که در آن ها سگ دیده می شود را انتخاب کنید! ”

با انتخاب تصاویر مناسب و نهایتا گزینه Ok اقدام به حذف حساب کاربری فیسبوک خود کنید.

 

facebook-a2

 

 

ذکر یک نکته ی بسیار مهم :

همانطور که شاید مطلع باشید با تایید نهایی نسبت به حذف اکانت، فیسبوک به طور خودکار اکانت شما را به مدت ۱۴ روز روی سرور خود نگه می دارد تا اگر شما مجددا به اکانت خود نیاز پیدا کردید بتوانید اکانت را بازیابی کنید.

لذا اگر تصمیم خود را گرفته اید، پس از تایید نهایی دیگر وارد اکانت فیسبوک خود نشوید زیرا با این کار درخواست حذف اکانت لغو شده و فیسبوک شما به شرایط عادی باز می گردد.

اما یک سوال : آیا با تایید نهایی واقعا پس از ۱۴ روز اکانت حذف می شود؟

پاسخ این سوال به احتمال زیاد خیر است.زیرا شما ناخواسته از طریق Appهای موجود روی اکانت با فیسبوک در ارتباط هستید.برای این که این ارتباط به طور کامل قطع شود، همانطور که در اکانت خود هستید، منوی سمت راست و بالا را گشوده و گزینه Setting را انتخاب کنید.

سپس مانند شکل زیر گزینه App در منوی سمت چپ را انتخاب کنید.حال لیست اپ ها برای شما نمایش داده می شود که شما می توانید با رفتن روی هر کدام و انتخاب گزینه ضربدر، آن ها را یکی یکی حذف نمایید.این کار را برای تمامی اپ ها انجام دهید.

 

 

facebook-d7

دیــدگاه ها

< <