آموزش پاک کردن تاریخچه افراد اضافه شده توسط یک نفر در سوپرگروه های تلگرام

امروز : یکشنبه , 30 اردیبهشت 1397

ممبر98 | مرجع فروش ممبر تلگرام با قیمت و کیفیت تضمینی ! ممبر98 | مرجع فروش ممبر تلگرام با قیمت و کیفیت تضمینی !

فروش ممبر کانال و گروه تلگرام با بهترین قیمت و کمترین ریزش ! فروش ممبر واقعی بصورت اد اجباری، پاپ، نوتیفیکیشن، ممبر آفلاین، ممبر فعال گروه و ... پشتیبانی کامل و 24 ساعته ! انجام سفارشات زیر 10 دقیقه !

انتخاب تعرفه و خرید ممبر...
نرم افزار نمایش صفحه موبایل در تلویزیون بدون سیم !! نرم افزار نمایش صفحه موبایل در تلویزیون بدون سیم !!

با استفاده از این نرم افزار میتوانید براحتی صفحه نمایش موبایل خود را روی تلوزیون نمایش دهید ! برای استفاده از این نرم افزار هیچ‌ گونه پیش‌نیازی جز وصل بودن تلوزیون به شبکه وجود ندارد و می‌توانید آن را بر روی تمامی مدل‌های گوشی اعم از هواوی، سامسونگ، اچ تی سی، سونی و… نصب کنید!

دانلود کنید ...
سامانه مدیریت خانواده و کنترل کامل تلفن همراه سامانه مدیریت خانواده و کنترل کامل تلفن همراه

- موقعيت و مکان يابي لحظه اي و رديابي خطي فرزندان و... -چک کردن پیامک ها و تماس ها و کنترل چت ها در مسنجر هاي تلگرام، اینستاگرام و ... - با مجوز رسمی به شماره 20117799 و و ده ها قابليت کاربردي ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !!

دانلود کنید ...

آموزش پاک کردن تاریخچه افراد اضافه شده توسط یک نفر در سوپرگروه های تلگرام

آموزش پاک کردن تاریخچه افراد اضافه شده توسط یک نفر در سوپرگروه های تلگرام

 

اگر شما هم عضو یکی از سوپرگروه های تلگرامی باشید متوجه شده اید که در گروه ها افراد می توانند بصورت گروه ها با استفاده از برخی نرم افزارهای غیررسمی مخاطبین خود را داخل گروه اضافه کنند و همین باعث می شود که تاریخچه ی اضافه شدن اعضای جدید داخل گروه تلگرام ایجاد شود و این کمی ناخوشایند بوده و زیبایی صفحه چت را به هم میزند.

نرم افزار تلگرام در بروزرسانی های اخیر خود قابلیتی را برای مدیران گروه ها اضافه کرده است که بتوانند در سوپرگروه ها پیام های اعضا را بصورت گروهی پاک کنند.

در این مطلب از سری آموزش های نرم افزار تلگرام ما به شما پاک کردن تاریخچه افراد اضافه شده توسط یک نفر در سوپرگروه های تلگرام را می آموزیم.

آموزش پاک کردن تاریخچه افراد اضافه شده توسط یک نفر در سوپرگروه های تلگرام:

توجه کنید که این قابلیت فقط توسط مدیر سوپرگروه قابل انجام است و اگر شما یکی از مدیران سوپرگروه نیستید این کار را نمی توانید انجام دهید.

برای انجام این کار ابتدا از شخص مورد نظر درخواست کنید که پیامی را در گروه ارسال کند.

سپس روی پیام ارسالی وی بزنید و سپس از میان گزینه ها، گزینه ی Delete یا حذف را انتخاب کنید.

 

 

حالا پیغامی بصورت پاپ آپ نمایش داده می شود و در اینجا شما باید گزینه ی پاک کردن همه پیام ها را تیک زده و سپس گزینه باشه را انتخاب کنید.

 

حالا تمام تاریخچه چت ها و اضافه کردن های فرد مورد نظر از داخل گروه پاک می شوند و دیگر اثری از نام افراد اضافه کننده به گروه نخواهد بود.

همچنین اگر از گوشی با سیستم عامل iOS استفاده می کنید باید گزینه ی Delete All From Member را بزنید.

دیــدگاه ها